by Miha (multumesc)!!!
Varza se spala,se curata apoi incepem sa o scobim pana cand raman doar cateva straturi de frunze(eu am inceput prin a taia cotorul,apoi am scobit cu cutitul si lingura).Pieptul de pui se da prin masina de tocat carne,apoi se amesteca cu un ou,sare,piper,patrunjel.Ceapa tocata marunt se caleste in ulei,se adauga ardeiul tocat marunt sau dat prin blender,sucul de rosii,si orezul spalat.Lasam sa fiarba pana scade sucul de rosii.Se lasa la racit,dupa care se amesteca cu carnea.Cu acest amestec umplem varza,iar spatiul care a ramas gol se acopera cu varza tocata marunt.
Varza se aseaza intr-o cratita,se pune sucul de rosii ramas,4 crengute de cimbru si 2 de busuioc apoi se completeaza cu apa.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca o ora jumate,pana cand a fiert varza.Se serveste cu mamaliga si smantana.