Versiunea mea de carbonara

de cccris in Paste, 4 Aug 2010 | 4083 vizualizari

 

Am zis versiunea mea carbonara pentru ca am respectat mai mult "procesul de fabricatie" decit ingredientele, dar hai sa va zic ce si cum am facut:

 

INGREDIENTE

  • 300gr paste integrale, spiralate
  • 3 oua
  • 2 maini carne de vita marinata, taiata bucatele mici si fiarta bine
  • 2 maini brinza de oaie sarata rasa, din cea tare, facuta de specialisti, nu de cine stie ce firma, cu cine stie ce timpenii prin ea
  • 2 rosii romanesti taiate cubulete
  • ulei de masline
  • condimente de care vreti ( eu nu am mai pus pentru ca era brinza sarata, iar carnea avea un gust deosebit de la marinata facuta de specialistul casei )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Versiunea mea de carbonara:

Se fierb pastele, se scurg, se pun iar in cratita in care au fiert. Se porneste focul, se adauga putin ulei, carnea si ouale batute cu condimente. Se amesteca mereu pina se incheaga ouale, iar apoi punem si brinza si mai tinem, sa zic un minut. Oprim focul, punem capacul si lasam asa 5 min.

Se portioneaza in farfurii si se presara deasupra cubuletele de rosii.

Ies cam 3 portii delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Versiunea mea de carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con Panna e Spinaci