Vin fiert

de Sylvia in Bauturi, 22 Ian 2010 | 6883 vizualizari

 

Ce poate fi mai tentant intr-o seara de iarna decat o cana cu vin fiert fierbinte?

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de o sticla de vin, eu am ales un vin italian Chianti,
  • 2 linguri de zahar,
  •  cateva boabe de piper ( eu am pus amestec de mai multe boabe) ,
  • un baton de scortisoara,
  • o jumatate de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

     Se pune vinul la fiert impreuna cu zaharul, piperul si batonul de scortisoara. Cand da in clocot adaugam bucatile de portocala taiate marunt si lasam sa clocoteasca cateva minute .

     Dupa ce a fiert cateva minute stingem focul si mai adaugam putina apa. Se serveste fierbinte, garnisit cu bucati de portocala. Este minunat, aromat si fierbinte, parca iti patrunde pana in suflet .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bucataras 1

22.01.2010, 23:43

adevarul e ca la ce geruri sint acum in romanica noastra...merge un vin fiert

Sylvia 1

24.01.2010, 00:00

Bucataras recomand reteta cu mana pe inima incalzeste si sufletul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cafea cu scortisoara