Vin fiert

de Sylvia in Bauturi, 22 Ian 2010 | 6875 vizualizari

 

Ce poate fi mai tentant intr-o seara de iarna decat o cana cu vin fiert fierbinte?

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de o sticla de vin, eu am ales un vin italian Chianti,
  • 2 linguri de zahar,
  •  cateva boabe de piper ( eu am pus amestec de mai multe boabe) ,
  • un baton de scortisoara,
  • o jumatate de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

     Se pune vinul la fiert impreuna cu zaharul, piperul si batonul de scortisoara. Cand da in clocot adaugam bucatile de portocala taiate marunt si lasam sa clocoteasca cateva minute .

     Dupa ce a fiert cateva minute stingem focul si mai adaugam putina apa. Se serveste fierbinte, garnisit cu bucati de portocala. Este minunat, aromat si fierbinte, parca iti patrunde pana in suflet .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bucataras 1

22.01.2010, 23:43

adevarul e ca la ce geruri sint acum in romanica noastra...merge un vin fiert

Sylvia 1

24.01.2010, 00:00

Bucataras recomand reteta cu mana pe inima incalzeste si sufletul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vin fiert