Vin fiert

de cristina1985 in Bauturi, 20 Dec 2021 | 4641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml vin rosu
  • 2 portocale
  • 1 lamaie
  • 1 anason stelat
  • 2 cuisoare (sau un varf cutit pudra)
  • 1 baton scortisoara
  • 2 lg zahar brun
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

     Se pune vinul intr-o oala, impreuna cu coaja si sucul de la o lamaie,  de  la  o portocala si jumatate (restul este pentru ornat) si  condimentele. Se fierbe 20 minute,iar la  sfarsit, se adauga zaharul brun,se amesteca si se inchide focul.

     Se strecoara si se serveste cald sau rece. Din jumatatea de portocala ramasa, se taie felii care se pun in paharele de servit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vin fiert nemtesc - Gluhwein