Vin fiert Kamis

de Bucataras in , 8 Dec 2017 | 5344 vizualizari

 

Poti aduce un plus de savoare, caldura si parfum zilelor reci de iarna, cu o cana de vin fiert, aromat cu ingrediente de sezon!
Reteta video completa o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • Vin fiert Kamis Classic
  • 750 ml vin
  • 1/2 portocala feliata
  • 100 g Zahar
  • 1 plic condimente vin fiert
  • 20 ml Brandy
  • 4 - 5 cuisoare
  • O steluta anason
  • Vin fiert Kamis Instant
  • 1500 ml vin
  • 1 mar
  • 10 g ghimbir
  • 2 plicuri condimente vin fiert
  • 30 ml miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert Kamis:

Vin fiert Kamis Classic

Se pune vinul la fiert pe foc mic, pentru a nu pierde taria alcoolica.

Se adauga zaharul, apoi un plic condimente vin fiert Kamis si se lasa pe foc pana se apropie de punctul de fierbere. 

       In cana punem 20 ml brandy, cuisoarele si anasonul, apoi turnam vinul fiert.

Vin fiert Kamis Instant

Se pune vinul la fiert pe foc mic, pentru a nu pierde taria alcoolica si se lasa pana la punctul de fierbere.

In carafa se adauga doua plicuri vin fiert Kamis instant, un mar feliat si 30 g miere, apoi se adauga vinul fiert peste si se amesteca cu o lingurita.

Sa va fie de folos!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert Kamis" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase