Vinete evantai

de vio_dreams in Mancaruri de legume, 9 Iul 2013 | 26448 vizualizari

COMENTARII (30)

Geanina87 1

09.07.2013, 15:54

Ce bine arata!

laura_n 1

09.07.2013, 16:12

foarte mult imi place cum arata

simona72 1

09.07.2013, 16:44

Minunat, bun, delicios!!! Imi place tare mult ideea!!

Corinuta 1

09.07.2013, 16:54

Foarte frumoase-s si buneee fara urma de indoiala!

Dea_Dea 1

09.07.2013, 17:05

Aoloo cum arata , lesin

- Andreea - 1

09.07.2013, 17:12

kukibella 1

09.07.2013, 17:31

CookieMonster 1

09.07.2013, 17:36

sa-mi iasa si mie in gradina ca excut

Bya Ralu 1

09.07.2013, 18:18

Anett 1

09.07.2013, 18:29

RuxyRux 1

09.07.2013, 18:49

Arata grozav!

Rocsi 1

09.07.2013, 19:40

Faine

iry-gabriela 1

09.07.2013, 22:34

MotanLaOale 1

10.07.2013, 08:28

sebirizescu 1

10.07.2013, 11:00

dodoverde 1

10.07.2013, 14:26

imi plac f. mult retetele cu toate ca multe le stiu;ar trebui insa sa folositi nume rom. pt ca nu toti romanii inteleg iar care suntem in alte tari ,nici atita;

simonay 1

10.07.2013, 17:20

Da este indicat sa scriem in limba romana , prosciutto este pulpa de porc neafumata , condimentata si tinuta de la 12 luni la 36 luni ,(are o tehnologie specifica italiana ), sunca de pulpa de porc "cruda " , incercati reteta de mai sus cu jambon afumat este fantastica !

Panacris 1

10.07.2013, 21:07

Direct la probat!

Panacris 1

10.07.2013, 21:10

Dodoverde, nu pot să cred că de, prosciutto și mozarela, nu se știe pe întreg mapamondul În cel mai rău caz, ai google la îndemână

vio_dreams 1

10.07.2013, 23:09

Dau o inghetata cui imi spune ce ar fi trebuit sa scriu in loc de mozzarella, branza moale din bivol de apa?
Acum hai sa fim seriosi, daca in loc de prosciutto as fi scris sunca ce credeti ca s-ar fi inteles? Dar daca as fi scris pulpa de porc cruda? Ar fi zis lumea ca sunt carnivora!
Asa de prosciutto cred ca stie mai toata lumea!

diaconta 1

10.07.2013, 23:12

simonay
10.07.2013, 17:20

Da este indicat sa scriem in limba romana , prosciutto este pulpa de porc neafumata , condimentata si tinuta de la 12 luni la 36 luni ,(are o tehnologie specifica italiana ), sunca de pulpa de porc "cruda
traducerea asta-i tocmai potrivita de scris la ingrediente
Tulaaaaai Doamne

diaconta 1

10.07.2013, 23:13

Vio da-mi tu mie inghetata si nu-ti mai bate capul cu traducerea,ca si-o traduce fiecare cum ii place ))))))))

gaby_duceag 1

10.07.2013, 23:17

10.07.2013, 23:09

Dau o inghetata cui imi spune ce ar fi trebuit sa scriu in loc de mozzarella, branza moale din bivol de apa?

diaconta 1

10.07.2013, 23:18

Vio,da' inghetata cu ce ai facut-o? ))))

vio_dreams 1

10.07.2013, 23:34

hi, hi, cu mascarpone, ca sa ramanem pe meleaguri italiene

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete albe evantai cu sos Bechamel