Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4475 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot:

Vanata se spala, se sterge si se taie in jumatate pe lung.

Se cresteaza fiecare jumatate in diagonala fara a taia si coaja si rezulta niste romburi.

Usturoiul se curata si se taie feliute.

Se stropesc jumatatile de vanata cu ulei de masline din abundenta.

Se introduc feliutele de usturoi in fiecara crestatura din jumatatile de vanata.

Restul de ulei se pune in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Se pun jumatatile de vinete in vas si se presara cu sare si piper.

Se pune capacul, se seteaza pe modul High si se lasa 2 ore.

Dupa se introduce in cuptor 20 de minute pana se rumenesc bine.

Se mananca calde, dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]