Vinete la cuptor

de lilik in Mancaruri de legume, 27 Mar 2011 | 6201 vizualizari

 

poate nu e o prezentare exceptionala in tavita in care le-am si copt dar va asigur ca sunt f bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 200-250 gr mozzarella
  • 150 ml circa vellutata Cirio
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la cuptor:

Curatam o parte din coaja vinetelor si le taiem felii pe lungime,dupa care punem feliile pe gratar si le prajim pe ambele parti(daca va place le puteti praji in ulei),iar cand le luam de pe gratar presaram deasupra sare.

Taiem felii mozzarella(cate felii de vinete atatea de mozzarella).

Pe fiecare felie de vanata punem o felie de mozzarella si o frunza de busuioc apoi rulam.

Punem vellutata(passata) de rosii intr-un castronel si punem sare,oregano si busuioc dupa gust.

Luam o tava mai mica si o ungem pe fund cu putin sos apoi punem rulourile de vinete,deasupra punem alt strat de sos si presaram parmezan.

Dam totul la cuptorul preancalzit la 175-180° pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

lilik 1

29.03.2011, 16:34

Kamy nu ca nu-mi place tavita ,dar ma refeream la faptul k nu am pus in farfurie mie imi place are mult tavita

mena29 1

10.04.2011, 08:36

Sa sti ca e chiar buna prezentarea,cat despre gust...imi inchipui

adry88 1

07.05.2011, 13:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella