Vinete umplute cu branza de vaci

de nico15 in Mancaruri de legume, 15 Noi 2010 | 7051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete potrivite
  • 2-3 dovlecei
  • 2-3 morcovi
  • 600-750 g de branza de vaci
  • sare, piper,
  • 3-4 usturoi,
  • marar / piper / boia
  • Pentru design:
  • Felii de lamaie si patrunjel / leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu branza de vaci:

Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se aleg morcovi mai subtiri care sa intre in dovlecei si dovlecei mai subtiri sa intre in vinete.

Separat se face o pasta in branza de vaci se pune usturoi zdrobit si marar/boia dar se poate lasa si fara aceste ingrediente, se sareaza si pipereaza. Deci vanata scobita se pune branza de vaci se introduce dovlecelul se umple cu branza de vaci si se introduce morcovul. Ulterior vinetele se invelesc in folie si se dau la cuptor se incearca vor fi gata cand sunt patrunde bine.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu branza la cuptor