Vinetele Lenutei - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 20 Noi 2011 | 4091 vizualizari

 

Am servit aceste gustoase vinete de la colega Lenuta , o dulceata de femeie joviala , optimista si buna bucatareasa .
Initial am crezut ca reteta contine si ciuperci , dar se pare ca nu !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 fire mici de praz
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri tocate de patrunjel verde
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • 1 rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinetele Lenutei - de post :

Vinetele se curata si se taie cuburi .

Prazul se spala si se taie marunt ,se inabuse scurt in ulei de masline [ cat intorci lingura de 2 ori, asa zice Lenuta ].

Puneti si vinetele , ardeiul iute , tocat ,sarati .

Adaugati 100 ml apa , cat sa se inmoaie la fiert vinetele[ mai invartiti lingura de vreo 2 ori ]

Asezonati  cu patrunjel verde si sare daca mai e nevoie .

Serviti alaturi de rosii .

TIPS-URI

1

 Este gustoasa atat calda cat si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinetele Lenutei - de post " nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]