Vita cu ardei dulce-acrisor

de Oana in Vita, 11 Mai 2013 | 5531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de vrabioara de vita
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingura cu unt
  • sare si piper
  • Garnitura:
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 1 ceapa mare
  • o lingura cu zahar
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu ardei dulce-acrisor:

Carnea se condimenteaza cu sare si piper. Se incinge uleiul, se pune carnea si usturoiul intreg, zdrobit, cu tot cu coaja. Cand incepe sa se rumeneasca se intoarce si pe partea cealalta si se mai lasa putin. Se adauga la final untul si cu ajutorul unei linguri se stropeste carnea cu sosul obtinut. Se scoate carnea si sosul si se tine acoperita, la cald.

Ardeiul gras se taie fasii iar ceapa se taie solzisori. In tigaia in care s-a facut carnea se inabusesc ardeiul cu ceapa. Se adauga sare dupa gust si zaharul. Cand legumele incep sa se inmoaie se adauga otetul balsamic si se mai lasa 1 minut pe foc, amestecand din cand in cand.

Se serveste carnea impreuna cu ardeiul. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu ardei dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu sos de mustar