Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2012 | 4789 vizualizari

 

M-am gandit sa va ofer o reteta frantuzeasca pe care eu am denumit-o Mont Blanc ,ideala pentru bufetul de revelion sau pentru alta masa festiva.
Se prepara usor si rapid sub 10 min, ca si reteta anterioara.

 

INGREDIENTE

  • 12 suporturi de vol-au-vents,
  • 300 g hribi ,eu i-am avut la congelator,se poate inlocui si cu Champignon.
  • 150 grame de branza de vaci
  • 60 g unt
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc:

Intr-o tigaie prajim hribii taiati in unt,adaugam sare si piper.Prajim cam 7 min la foc moderat.Scoatem ciupercile din tigaie intr-un bol .Separat intr-un castron frecam branza cu piper,boia de ardei,lichidul  ramas de la ciuperci ,sare si piper.

Umplem cosuletele cu pasta de branza,garnisim cu ciuperci,dam la cuptor cam 2-3 minute.Incercati veti primi complimente de la musafiri

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci