Zarzavat

de Alexandra Burz in Conserve, 28 Ian 2014 | 9653 vizualizari

 

* de mare ajutor pe timpul iernii pentru prepararea mancarurilor

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei gras verde
  • 3 kg ardei kapia
  • sare
  • 2 plicuri conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat:

Legumele se spala bine si se curata, astfel incat sa nu mai aiba seminte.

Se taie in bucati potrivite si se dau prin masina de carne sau robot de bucatarie.

Se amesteca toate cu sarea si conservantul.

Se impart in borcane de 800 ml.

Se depoziteaza imediat la loc uscat si racoros.

TIPS-URI

1

1 portie contine in medie 10-12 borcane 800 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru iarna