Zarzavat pentru bors

de adriana_bobu in Conserve, 23 Sep 2010 | 16801 vizualizari

 

In fiecare toamna obisnuiesc sa repet de 2-3 ori aceasta reteta care imi asigura necesarul de zarzavat pentru bors, pentru toata iarna.

 

INGREDIENTE

  • 2 Kg ardei+ gogosari
  • 1 kg rosii
  • 1 kg morcov
  • 1/2 kg patrunjel radacina
  • 2 teline potrivite sau una mare
  • 10 legaturi patrunjel, 5 legat. leustean si 2 legat. telina frunze  

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru bors:

Se curata ardeii si gogosarii de seminte si cotoare si  rosiile si se spala, dupa care se taie cubusoare mici. De asemenea se curata morcovul, patrunjelul si telina radacina si se dau prin mixer sau razatoare.Zarzavatul verde se spala bine si se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele si rezulta un amestec minunat....Eu adaug si o lingura de sare . Apoi pun in pungute cantitatea de zarzavat necesara pentru o oala de ciorba si le bag in congelator. Iarna is ajutorul meu cel mai de pret in realizarea primului fel la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei iuti