Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Galati
Bucataras din 06.08.2012
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.
publicat la 16.01.2017
publicat la 24.08.2014
publicat la 30.06.2014
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
In cont 10
Placa de tocat fata-verso
Pensula de patiserie
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Ciocan pentru carne
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
pe 07.11 la 12:06
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
iSyc 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cative 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis inimioara cu Ceva Fin pufos
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.