Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bacau
Bucataras din 11.05.2014
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...
mai multe
publicat la 11.05.2014
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Rola de folie pentru prajituri
Set de 3 boluri Ellenge
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:28
ieri la 11:06
pe 11.04 la 09:43
pe 10.04 la 18:06
pe 10.04 la 10:56
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
Cofetarul Vesel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
monike 1
floryand 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Biscuiti de casa cu cereale
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...