Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Set de 250 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 incaltatoare
Placa de tocat fata-verso
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 15:53
ieri la 15:23
ieri la 11:23
de RODIMUR 8
pe 09.10 la 23:37
pe 09.10 la 10:27
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
Valclaudia 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cismaru_nicoleta 1
Kamelia92 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...