yaya67

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 18.02.2013

RETETE4
PRIETENI3
Retete / Dulciuri

Gerbeaux cu nuci si gem piersici

In Prajituri la 17 Mar 2013

Faina se freaca cu untul sau margarina pana se formeaza firimituri mici de aluat apoi se pune drojdia deja dospita putin in mijlocul fainii, cele doua oua si se framanta pana se obtine un aluat bun de intins . Se imparte in trei parti egale si se intind trei foi, prima foaie se pune in tava,...

Crema de zahar ars

In Prajituri la 17 Mar 2013

Se caramelizeaza intr-o cratita circa 70-80 gr zahar,nu se arde prea tare ,cand e caramelizat se tapeteaza oala cu el miscand usor oala in toate partile ,atentie sa nu va opariti . Separat se bat ouale cu zaharul si un praf sare(eu pun un praf de sare la toate dulciurile pt ca sarea ii...

Tort San Valentino

In Torturi la 18 Feb 2013

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu praful de sare,se adauga apoi 3 linguri zahar din cele sapte linguri,separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas pana devine o spuma albicioasa si se adauga peste albusuri amestecand lejer de jos in sus,apoi se adauga pe rand faina...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 21.03.2013

Paine de casa cu 2 gr drojdie

publicat la 17.03.2013

Gerbeaux cu nuci si gem piersici

publicat la 17.03.2013

Crema de zahar ars

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]