Bucataras

8

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1120
PRIETENI
Retete

Salata Caesar

In Salate la 4 Apr 2009

Bucatile de piept de pui se lasa la marinat macar jumatate de ora cu zeama de lamaie, ulei de masline, usturoi si cimbru. In acelasi timp punem intr-un pahar ulei de masline, cimbru si usturoi si se lasa tot 30 min, pana cand uleiul capata un gust placut. Intre timp spalam si curatam salata...

Mici

In Mancaruri cu carne la 2 Apr 2009

Carne de vita - ceafa sau pulpa - 1 kilogram si 200 grame de grasime. Se amesteca de doua ori prin masina de tocat. In paralel se pregateste miez de piine (de marimea unei lamii) imbibat in mujdei de usturoi. Dupa ce s-a tocat carnea, se pune si miezul de piine bine usturoiat si se amesteca....

Fasole batuta

In Mancaruri de post la 2 Apr 2009

Apoi se pune la fiert cu ceapa taiata marunt (cam 2 cepe), cu morcovi (cam 3 morcovi), cu telina, dar si putin usturoi si un praf de sare. Dupa ce a fiert, se mixeaza cu tot cu legumele, punind si ulei (nu de masline, caci amareste). In functie de gust se poate pune si putina zeama de lamiie. Se...

Pomana porcului

In Porc la 2 Apr 2009

Carnea se taie cubulete. Se pune uleiul la incins intr-o cratita si se lasa la foc mic. In uleiul incins punem mai intii costita si pieptul sa-si mai lase grasimea. Cind acestea s-au rumenit, se adauga restul carnii. Dupa 10 minute se da cu sare si piper. Dupa alte 10 minute, nu uitati, la foc...

Tort Arici pogonici

In Torturi la 1 Apr 2009

Daca pregatiti pentru cei mici, inlocuiti cafeaua cu lapte cu ciocolata. Rupeti biscuitii in bucati mai mici si amestecati cu celelalte ingredientele (miere, cacao, nuca, unt, etc). Compozitia trebuie sa aibe consistenta celei pentru salam de biscuti. Daca mai este nevoie adaugati lapte sau...

Chiftelute de pui

In Pui la 1 Apr 2009

Se dau prin masina de tocat pieptul de pui, cepele si morcovul. Se toaca marunt verdeata, dupa care se amesteca toate ingredientele. Se potriveste de sare. Se pune uleiul la incins, iar chiftele se pun la prajit cu ajutorul unei linguri. Pofta buna!

Pui pe sticla

In Pui la 1 Apr 2009

1. Se spala bine puiul. Se freaca cu sarea, piperul si condimentele. Se ia o sticla de bere de tip vechi si se umple pe jumatate cu apa. Sticla poate fi inlocuita si cu un borcan cu diametrul 7–9 cm. Grilajul din cuptor se pune pe ultima treapta. 2 . Se taie legumele dupa grosimea si...

Tochitura cu mamaliguta

In Mancaruri cu carne la 31 Mar 2009

Ficatul, carnea de porc si puiul le taiem cubulete, carnaciorii rondele. Ceapa si ardeiul gras le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Punem apoi carnea de porc si o lasam putin la rumenit. Urmeaza ficatul si la sfarsit puiul. adaugam pe parcurs cate putina apa calda ca sa se...

Spaghetti a la trapanese

In Spaghete la 17 Mar 2009

spaghetele trebuie intotdeauna sa fie fierte al dente, adica exact cit sa fie patrunse, sa nu fie lasate pina se umfla, e pacat de ele, fiindca isi schimba gustul din cauza aportului sporit de apa. Sa vedem cum se prepara sosul: - incalzim migdalele intr-o tigaie uscata, dupa care le...

Tu da bi da best: Cirnat de casa romanesc :)

In Mezel de casa la 17 Mar 2009

Se amesteca ingredientele de mai sus, dupa care se lasa o ora la rece. Matele (de porc sau de oaie- sint mai subtiri) cumparate din comert se lasa in apa doua - trei ore, apoi se spala pe ambele parti. Se umplu la masina de tocat cu compozitia de carne. Cirnatii astfel obtinuti se spala si se...

Afisate 1111 - 1120 din 1120 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]