
publicat la 23.10.2015
publicat la 23.10.2015
publicat la 22.10.2015
Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.
Bucataras.ro
[email protected]
Paine rapida in 30 de minute
Cernem faina printr-o sita cu gauri mici, apoi o amestecam cu drojdia si zaharul. Amestecam laptele si apa si le incalzim la foc mic, cca 1 minut. Amestecul nu trebuie sa fie fierbinte, ci doar usor caldut. Turnam apa si laptele in centrul fainii, adaugam uleiul si incepem sa framantam....
Pizza cu margine de branza
Se sfarama drojdia cu o furculita si se amesteca cu apa calduta in care am dizolvat zaharul. Se presara putina faina si se lasa la crescut 10=15 minute. Faina cernuta se pune intr-un vas, se adauga sarea intr-o parte si se face o groapa in mijloc, se toarna drojdia si uleiul, se amesteca si se...