Caty

3

Bucataras
talentat

Iasi

Bucataras din 21.07.2011

RETETE66
PRIETENI61
Retete / Aperitive / Garnituri

Reteta de tarta aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 27 Feb 2024

Iata cum se prepara Reteta de tarta aperitiv Am ras casul de oaie sarat si am taiat muschiuletul si ardeiul cubulete. Am batut ouale, am adaugat casul, branza de vaci, faina, smantana si am amestecat bine. Apoi am adaugat muschiuletul si ardeiul. Am turnat compozitia in forma tapetata cu...

Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2023

Iata cum se prepara Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa Degresam ouale cu un burete si putin detergent de vase, cu apa rece. Le clatim bine. Spalam si verdeata.  Acum punem verdeata preferata pe ou. Ude fiind si oul, si verdeata, aproape ca se vor lipi si va fi usor sa...

Reteta de Pirojki cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 29 Ian 2023

Iata cum se prepara Reteta de Pirojki cu cartofi Pregatim mai intai umplutura ca sa fie rece cand facem Pirojki. Fierbem cartofii timp de 20 minute de cand incepe apa sa clocoteasca. Intre timp, calim ceapa in putin ulei si o turnam peste cartofii pisati ca pentru piure. Adaugam sare,...

Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2023

Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire. Ungem o foaie cu ketchup, presuram cascavalul, punem deasupra cealalta foaie si taiem dupa preferinta. Eu am taiat...

Reteta de clatite din spanac cu crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 1 Ian 2023

Iata cum se prepara Reteta de clatite din spanac cu crema de branza Eu am folosit spanac congelat. Dupa ce s-a dezghetat, l-am bagat in blender cu ouale, usturoiul, laptele, kefirul, zaharul, sarea si le-am blenduit bine, bine. Am rasturnat compozitia obtinuta intr-un vas si am adaugat...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]