
publicat la 03.09.2017
publicat la 27.08.2017
publicat la 23.08.2017
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi aromati copti (cu piept de pui)
Taiem cartofii cuburi si ii punem la fiert pentru aproximativ 15 de minute. Intre timp, calim pieptul de pui, portionat, impreuna cu usturoiul taiat felii subtiri si cu ceapa tocata. Dupa ce cartofii au fiert (in cele 15 minute), ii scurgem de apa si ii asezam intr-o tava de cuptor...
Clatite umplute cu legume
Taiem legumele rondele (sau pe lung, dupa preferinte), le condimentam si impreuna cu sunca/muschiul le punem la calit in 2-3 linguri de ulei. Daca este necesar putem adauga un pahar cu apa. Cand legumele devin translucide adaugam smantana batuta cu ou si amestecam pana se leaga totul. Lasam...
Gordon bleu cu cartofi la cuptor
Preparare: Pentru inceput, feliem pieptul de pui si, la fel ca si la snitele, batem fiecare felie pe ambele parti. Intr-un castronel spargem ouale si le amestecam cu sare si piper dupa gust. Pe un tocator intindem felia de piept de pui, iar peste, asezam felia de sunca si apoi...