Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Taburet pliabil telescopic
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 22:24
la 11:14
ieri la 11:29
ieri la 10:46
pe 10.12 la 10:54
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
MotanLaOale
ryta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...