Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Perna ergonomica Karll
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:45
de Constelatialeu 9
pe 15.11 la 13:17
pe 14.11 la 14:39
pe 14.11 la 14:04
pe 14.11 la 10:46
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.