Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 borcane de depozitare
Lumanare parfumata
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 10 forme pentru briose
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:21
de Rocsi 9
ieri la 20:34
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:12
ieri la 13:24
ieri la 10:52
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
4 voturi
Constelatialeu
vasimur
cristinne 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
aurelya68 1
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.