Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Termometru cu ecran LCD
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 incaltatoare
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 17:37
de Bucataras 8
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
pe 12.09 la 10:51
pe 11.09 la 08:44
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
oanapl
micki 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sorin 1
brianna 1
soraana 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.