Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 250 forme pentru briose
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:44
pe 06.12 la 10:09
pe 06.12 la 09:12
pe 05.12 la 14:38
pe 05.12 la 11:01
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
Adele
vasimur
mihaelar63 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisa92 1
Deea_Matza 1
alinusi 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.