Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Lumanare parfumata
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 17:37
de Bucataras 8
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
pe 12.09 la 10:51
pe 11.09 la 08:44
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Constelatialeu
vasimur
oanapl
Mitinita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nico15 1
cristina095 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.