Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Pensula de patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 4 pahare de whisky
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 06.06 la 13:47
pe 06.06 la 12:34
pe 06.06 la 10:12
pe 05.06 la 08:10
pe 04.06 la 10:16
3 comentarii
de RODIMUR 8
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
Rocsi
RODIMUR
divainbucatarie 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ada 1
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.