Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:06
ieri la 09:29
ieri la 09:26
pe 01.05 la 08:32
de Retete_gustoase 1
pe 30.04 la 12:24
3 comentarii
de oanapl 8
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
Rocsi
mirela_sagi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mary_mary 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.