Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 3 boluri Ellenge
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:58
ieri la 10:21
de Rocsi 9
pe 02.12 la 20:34
de Retete_gustoase 1
pe 02.12 la 16:12
pe 02.12 la 13:24
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
8 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Panacris
RODIMUR
cristinne 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
aurelya68 1
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.