![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
Noptile tale de insomnie se vor termina curand. Sigur e posibil ca leacul sa fie mai rau decat boala, dar nu conteaza. Te va intepa o musca dintr-o specie ciudata, necunoscuta. Asta te va face sa te imbraci numai in roz bombon si bleu ciel. Vei observa poate ca oamenii rad dar nu-ti va pasa prea mult.
Bucataras.ro
[email protected]
Copanele cu sos si garnitura de orez
Spalam bine copanelele. Intr-o cratita incingem uleiul si punem la calit ceapa taiata marunt.Cand ceapa este gata,adaugam copanelele si lelasam putin la prajit.Punem apoi usturoiul tocat,lingurita de boia,sare,piper,2 cani de apa,cubul knorr si lasam sa fiarba in jur de 30 de minute. Intre...
Orez cu ciuperci si friptura de porc
Spalam orezul,il scugem bine si-l punem la fiert cu 3 cani de apa( la 1 cana orez,punem 3 de apa) si un praf de sare. Taiem ceapa,ciupercile si patrunjelul. Intr-o tigaie cu putin ulei punem la calit ceapa.Cand este gata,adaugam ciupercile,sarea,piperul si cubul knorr.Le lasam pe foc pana...
Copanele la punga
Spalam copanelele bine. Le uscam si le ungem cu putin ulei. Le presaram cu condimente si le punem in punga de copt pe care o gaurim in 2-3 locuri cu o scobitoare. Punga o punem intr-un vas termorezistent si o dam la cuptor pt aprox 50 min. Inainte cu 10 min sa le scoatem, taiem punguta si...
Ficatei cu piure de cartofi
Cartofii se curata,se spala bine si se taie cubulete care se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt fierti,se scurg de apa,se adauga untul ,laptele si sarea( dupa gust) si se paseaza. Ficatul de pui trebuie tinut in apa rece , in frigider, pana lasa tot sangele. In acest fel, isi va...
Caprita pe pat de cartofi la cuptor
Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie in felii groase. Ii asezam in tava cu putin ulei,ii saram si piperam. Carnea de caprita se pune intreaga peste cartofi si se unge bine cu ulei,dupa care o condimentam. Adaugam un pahar de apa pt inceput,iar pe parcursul coacerii mai punem...
Carne la gratar cu garnitura de orez
Spalam carnea si o punem pe gratar.O intoarcem din cand in cand pt a se rumenii pe ambele parti. Spalam orezul si il punem la fiert cu 3 cani de apa(la o parte orez,punem 3 parti de apa) si sare Separat,intr-o craticioara punem la fiert legumele congelate Cand orezul este gata,adaugam...
Tochitura cu mamaliguta
Pt inceput prajim carnatii taiati feliute si ii scoatem apoi pe o farfurie. Intr-o cratita cu ulei punem la prajit carnea de porc taiata cubulete si amestecam sa nu se lipeasca.Cand s-a albit pe toate partile adaugam ceapa si ardeiul taiate cubulete mici si le lasam pana se inmoaie putin.Punem...
Copanele cu margarina la cuptor
Spalam bine pulpitele avand grija sa nu rupem pielita de pe ele. Maruntim usturoiul. Amestecam margarina cu: sare,piper,delikat,usturoi si marar si omogenizam pana devine o pasta. Formam cate un "buzunarel" din pielita pe fiecare copanel.In fiecare buzunarel bagam cate o...