Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Azi s-ar putea să ai poftă de muncă. Aşază-te şi aşteaptă să-ţi treacă.
Voturi:31
Voturi:46
In cont 80
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 incaltatoare
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Set de 2 decojitoare universale de legume
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:11
de RODIMUR 8
la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:13
de vasimur 4
ieri la 10:38
ieri la 06:15
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
Constelatialeu
RODIMUR
lilik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
remy_81 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...