Articole

Procesul de imbatranire - incetinit cu ajutorul vitaminei D

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Conform unor cercetatori din Marea Britanie, un nivel optim de vitamina D poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si protejeaza impotriva bolilor legate de imbatranire. Studiul a fost...Citeste continuarea

Cand a inceput omul sa gateasca

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Conform celor mai recente cercetari stiitifice realizate de cei de la Universitatea Harvard sin Statele Unite, omul a inceput sa gateasca mancarea in urma cu 1,9 milioane de ani, cu mult timp...Citeste continuarea

Family Sunca de la Cris-Tim te provoaca la gatit si premiaza cele mai apetisante retete!

Postat de: msyc in Bucataras FoodPR

Esti priceputa in bucatarie si primesti adesea complimente pentru retetele gustoase pe care le pregatesti? Gateste cu Cris-Tim si vei fi premiata! Acum ai un motiv in plus sa-ti exersezi talentul...Citeste continuarea

De ce ne place mancarea iute?

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Exista mai multe feluri de mancare care irita simturile si pe care le iubim exact din acest motiv. In general, cand oamenii discuta despre mancarea picanta, se refera la gustul specific care ne...Citeste continuarea

Afla mai multe despre ... Parmigiano Reggiano!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Parmigiano Reggiano – unul dintre cele mai cunoscute produse ale Italiei este si cea mai gustoasa branza din lume, avand o textura cu totul deosebita si un gust ce aduce a nuca. Spre deosebire de...Citeste continuarea

Cum sa fii mai sanatos mancand mai mult

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

De multe ori cand vrem sa slabim, in primul rand ne gandim sa mancam mai putin. Insa ce-ai zice daca ar trebui sa mananci mai mult si acest lucru sa aiba efecte benefice asupra sanatatii tale? Afla...Citeste continuarea

TV Paprika te premiaza pe Facebook in Fabrica de retete

Postat de: Chello_Networks in Bucataras FoodPR

Pasionatii de gastronomie sunt invitati pe pagina de Facebook a postului TV Paprika, Romania, pentru a se inscrie in competitia Fabrica de retete, pana la data de 14 ianuarie.Citeste continuarea

Le Beaujolais est arrivé!

Postat de: danakarin in Bauturi

Da, a sosit le Beaujolais primeur 2011 !Citeste continuarea

Cum sa-ti "vopsesti" parul in mod natural

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Tot mai multe persoane devin din ce in ce mai atente la ce mananca si cauta sa aleaga cele mai sanatoase si sigure produse. Insa un impact destul de mare il au si produsele pe care le punem pe...Citeste continuarea

Sărbătorile vin mai devreme anul acesta cu "Repetiţia pentru Crăciun"

Postat de: Adinuta in Bucataras FoodPR

Anul acesta, Crăciunul este mult mai aproape! Cum adică? ..Simplu..Pe 25 noiembrie, facem Repetiţia pentru Crăciun!Citeste continuarea

La ce mai putem folosi bicarbonatul de sodiu

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

O substanta ieftina care se gaseste in majoritatea bucatariilor a fost redescoperita de curand ca un remediu eficient in tratarea a numeroase afectiuni si nu numai. Nu mele sau este bicarbonatul de...Citeste continuarea

Gatitul ca aromaterapie

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Atunci cand gustam ceva, nu doar gustul joaca un rol important. Mancam folosindu-ne in acelasi timp de ochi si de miros. O mancare trebuie sa ne atraga si sa ne rasfete toate simturile, iar acest...Citeste continuarea

Interviurile Bucataras: Mihaela (Mena29)

Postat de: Bucataras in Bucatarasii

Ce ne-a scris in email Mena: "Nici nu aveti idee cat sunt de emotionata si cat m-am bucurat cand am deschis e-mail-ul.Azi am avut o zi nu tocmai placuta iar voi ati reusit sa aduceti soarele pe...Citeste continuarea

Postul Craciunului nu trebuie falsificat

Postat de: Ina in Cu de toate

Cand cineva iti va zice: "Eu am tinut tot postul”, raspunde-i: "Eu aveam un dusman si m-am impacat cu el, obisnuiam sa barfesc si m-am oprit.” - Sf. Ioan Gura de AurCiteste continuarea

Jurnalul unui viitor bucatar ( 2 )

Postat de: Sylvia in Bucatarasii

Incep prin a-mi cere scuze pentru intarzierea cu care revin in zona, plec foarte devreme dimineata si ajung mai mereu seara dupa ora 18 …ma omoara acest anotimp in care plec noaptea si ajung...Citeste continuarea

Sfaturi pentru a gati perfect orezul

Postat de: Adinuta in Tehnici

Prepararea orezului este una dintre tehnicile de baza intr-o bucatarie, insa a face un bol perfect de orez simplu si pufos, in care fiecare bob este fiert atat cat sa se distinga sis a nu fie o...Citeste continuarea

Interviurile Bucataras: Alice

Postat de: Bucataras in Bucatarasii

Alice in Tara Minunilor. Adica alaturi de un sot deosebit, de o fetita Miruna pe care o adora si de multe alte lucruri frumoase pe care ni le dezvaluie mai jos ...Citeste continuarea

De ce sunt supele bune pentru tratarea racelii?

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Atunci cand esti racit, stii ca trebuie sa bei multe ceaiuri, sa mananci alimente bogate in vitamina C si supe hranitoare si calde. De ce sunt supele recomandate pe timp de raceala? Motivele sunt...Citeste continuarea

Cu Family Sunca de la Cris-Tim devii regina gustarilor

Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPR

Tartine, omlete, rulouri, rulade, spaghete milaneze, salate, oua umplute, ce ar putea avea in comun toate aceste bunatati? Raspunsul e simplu: Family Sunca din carne porc, noul produs premium,...Citeste continuarea

Portocalele - mai mult decat o sursa de vitamina C

Postat de: Adinuta in Fructe

Istoria acestor fructe a inceput in urma cu cateva mii de ani in Asia, din regiunea de sud a Chinei pana in Indonezia, de unde s-au extins in India. Candva in jurul secolului 15, cateva grupuri de...Citeste continuarea

Frumusetea - o reteta cu ingrediente din bucatarie

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Frumusetea inseamna naturalete si sanatate. Un corp ingrijit, care primeste tot combustibilul de care are nevoie pentru a functiona bine va straluci prin toti porii. De multe ori problemele pe care...Citeste continuarea

Afla 10 modalitati naturale pentru a stimula cresterea parului!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Caderea parului este o problema cu care se confrunta multe femei si barbati si desi o buna parte din aspectele legate de podoaba noastra capilara se datoreaza mostenirii genetice, stilul de viata...Citeste continuarea

Doua mere pe zi: pentru un creier sanatos si o memorie buna

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

In mod constant sunt publicate studii care arata ca ceea ce mananci poate fi la fel de eficient ca medicamentele prescrise de doctori. Lucrurile se aplica si in cazul merelor – recent a fost...Citeste continuarea

Cartofii dulci - bogatie de nutrienti pentru sanatate si frumusete

Postat de: Adinuta in Legume

Aceste legume imbracate in coaja subtire portocalie au numeroase beneficii pentru sanatate, multe dintre ele mai putin cunoscute. Sa aflam de ce ar trebui sa includem in meniul nostru mai multi...Citeste continuarea

Usturoiul sau cum te poti vindeca in mod natural

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Atunci cand esti racit, ai o infectue sau pur si simplu esti bolnav, medicul iti va prescrie antibiotice. Stim insa destul de bine cat de periculoase sunt. Cum ar fi insa daca ar exista un...Citeste continuarea

Ce sa faci si ce sa mananci pentru un IQ mai ridicat

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Contrar a ceea ce se stie in mod normal despre IQ, acesta nu masoara nivelul de inteligenta al unei anumite persoane, ci mai degraba capacitatea acesteia de a rezolva anumite probleme. Mult timp...Citeste continuarea

Cum sa alungi starea de oboseala - ce sa mananci si ce sa bei

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Oboseala poate fi rezultatul a mai mult dezechilibre din organism, uneori greu de depistat. Ce poti face insa e sa te asiguri ca ai o serie de obiceiuri simple, dar eficiente care tin starile...Citeste continuarea

Sarea din bucatate - cu ce poate fi inlocuita

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Nu trebuie sa fim bolnavi si sa ne fie recomandat de catre doctori sa nu mai mancam sarat ca sa fim constienti si sa nu abuzam de acest adaos care da gust mancarii. E mai simplu: putem inlocui...Citeste continuarea

Varianta imbunatatita a cinci retete mai putin sanatoase

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Mari medici nustritionisti, cercetatori, oameni de stiinta, mass media - toate au dovedit un lucru: produsele de tip fast-food nu sunt sanatoase. Insa cand ceva este atat de delicios nu putem...Citeste continuarea

Ouale - ideale pentru micul dejun

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Amino-acizii din oua se transforma in fibra si masa musculara, fiind cel mai recomandat produs cand vine vorba de proteine. In plus, acestea contin si alte 13 vitamine benefice organismului uman.Citeste continuarea

Afla mai multe despre ... Boeuf Bourguignon!

Postat de: Adinuta in Bucataras eFeminin

Daca ai vazut unul dintre cele mai savuroase filme ale anului 2009, in care Meryl Streep ii da viata unei maestre ale bucatariei, atunci iti amintesti sigur imaginile menite sa te faca sa te...Citeste continuarea

Oregano in bucatarie

Postat de: Adinuta in Condimente

Oregano este un condiment culinar foarte important, fiind raspandit in bucatariile din tari precum Turcia, Palestina, Siria, Grecia, Portugalia, Spania, America Latina si Italia. Aceasta planta...Citeste continuarea

Dulce-de-iute in vizita la Harbour

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Miercuri seara, prietenul nostru Radu Popovici a prezentat produsul sau Dulce-de-iute la restaurantul Harbour din Piata Amzei. A fost o intilnire calda, prietenoasa si delicioasa. Pentru ca s-a...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]