Cum pastram maslinele

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 25 Apr 2009 | 6128 vizualizari

Comentarii (3)

21.06.2010, 20:00

wow~
imi ploua in gura
ador maslinele!
o sa fac si eu!

17.12.2010, 00:35

dupa ce se termina maslinele incearca sa inmoi paine proaspata (noi folosim paine cu cartofi) si sa vezi ce bunatate ai! si eu mereu le marinez,la fel fac si cu branza feta!

13.02.2011, 17:58

eu am facut branza feta marinata in ulei de masline

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]