Dezlegare la peste

Postat de AdriiAdi in Tipsuri pe 21 Feb 2013, 10:30

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza
Dezlegare la peste

Cand prajiti pesti foarte mici, pt ca acestia sa ramana intregi, dati-i prin faina si asezati-i pe cate 2-3 scobitori. Intoarceti-i si veti constata ca devin crocanti si nu se sfarama.

Pestele nu se tine in frigider impreuna cu carne sau alte alimente

Pestele se spala in apa rece dar nu se tine in apa ,altfel carnea absoarbe apa si nu se rumeneste frumos.

Pestele dupa ce a fost spalat, stergeti-l cu un prosop curat, stropiti-l cu zeama de lamaie, sarati-l si puneti-l la prajit in ulei incins.

Pestele alb pregatit rasol serviti-l cu cartofi fierti stropiti cu unt si verdeata.

Puneti pestele pe gratarul incins dupa ce ati trecut bucatile prin ulei cald

Puneti pestele la fiert cand apa clocoteste si nu prelungiti timpul inutil peste 10 minute

Tamara ( icrele sarate) se pot desara in lapte sau apa rece, puse in tifon impaturit in doua si tinute o ora dupa care se storc si se prepara

Cand se scot icrele din peste tineti seama sa nu se rupa fierea, se pot amari

Comentarii (2)

25.02.2013, 02:56

foarte binevenite sfaturile

25.02.2013, 07:59

ok multumesc muult

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]