Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii

1

Bucataras
incepator

Tirgu-Mures

Bucataras din 23.09.2012

RETETE99
PRIETENI233
Retete / Vegan / Raw vegan

Tort Vegan de ciocolata cu avocado si zmeura

In Vegan / Raw vegan la 5 Iul 2013

1. Se amesteca intr-un bol faina cu sarea, bicarbonatul de sodiu, pudra de cacao si faina de roscove. 2. Avocado se curata de coaja si pune intr-un blender impreuna cu bautura de soia si 4 linguri din cantitatea totala de zahar, pentru a se obtine un pireu. 3. Restul de zahar se amesteca cu...

Mini-pizza

In Vegan / Raw vegan la 5 Iul 2013

1. Se amesteca drojdia cu apa, se acopera si se lasa deoparte pentru 15 minute, la temperatura camerei. 2. Legumele se calesc usor in ulei de masline, conform retetei insa eu am feliat dovlecelul si vanata si le-am asezat crude pe aluat. 3. Pentru sosul de rosii am folosit cel de la...

Smoothie de mango cu lapte de cocos si seminte chia

In Vegan / Raw vegan la 27 Feb 2013

Se curata mango de coaja, se taie cubulete si se pune in blender cu laptele de cocos si se amesteca pentru 1 minut. Se adauga fulgii de migdale si se mai amesteca cu blenderul inca un minut. La final aruncati in compozitie si semintele chia, amestecati inca putin si gata smoothie. Turnati intr-un...

Budinca de tapioca cu ananas

In Vegan / Raw vegan la 17 Feb 2013

Se pune la fiert tapioca impreuna cu laptele, la foc foarte mic si se amesteca din cand in cand. Adaugati mierea sau zaharul impreuna cu pastaia de vanilie si fierbeti aproximativ 20-25 minute (maxim), pana cand boabele de tapioca devin transparente, ceea ce inseamna ca s-au fiert. La final,...

Crema avocado cu parmezan

In Vegan / Raw vegan la 7 Feb 2013

Curatati avocado de coaja, apoi retrageti miezul de pe sambure cu ajutorul unui cutit. Puneti intr-un mojar si cu pistilul, amestecati si pasati pana devine pasta. Puteti folosi si un blender in care introduceti toate ingredientele pana se incorporeaza perfect. Stoarceti apoi lime si adaugati pe...

Ulei aromat cu fire de chili si pimento

In Vegan / Raw vegan la 19 Dec 2012

Este imperios necesar sa spalati, sterilizati si sa uscati recipientul in care veti turna uleiul. In functie de recipientul folosit, cam 200-250 ml sau chiar mai putin, turnati ulei in sticla dupa care puneti piperul si chili. Puteti inlocui firele de chili cu ardei iute uscat. In cazul in care...

Matcha cheesecake

In Vegan / Raw vegan la 25 Noi 2012

 Am pus toate semintele in rasnita si le-am maruntit, inclusiv fulgii de cocos si le-am amestecat cu siropul de artar. Pe urma am taiat marunt fructele dezhidratate si le-am amestecat cu semintele facute praf. Toate acestea au format baza blatului. Puteti mari doza in functie de portiile...

Cocktail cu morcovi si rozmarin

In Vegan / Raw vegan la 27 Sep 2012

Se pun in blender: bulionul, morcovii taiati marunt sau razuiti, pastarnacul razuit, rozmarinul si busuiocul uscat, sare, piper, amestecul de condimente Indian Masala. Porniti blenderul si insistati pana cand  s-au maruntit morcovii si pastarnacul. La final decorati cu un fir de rozmarin si...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 20.01.2014

Brownie & cream cheese triffle

publicat la 27.12.2013

Muffins cu pere si ghimbir

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Primeşti în dar o păpuşică de cauciuc care-ţi seamănă leit. Pînă la prânz o vei contempla cu admiraţie. Până la 4 PM vei învăţa să-i răspunzi la comenzi. Până spre seară va trece şi doctorul la contravizită.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro