costi7hector

1

Bucataras
incepator

Copaceni, jud. Ilfov

Bucataras din 29.10.2016

RETETE35
PRIETENI109
Retete

Rulada de porc umpluta cu ananas si sos alb de nuci

In Porc la 19 Feb 2017

Se feliaza pulpa de porc si se bat bine feliile de carne cu ciocanul pentru snitele. Asezam pe folie alimentara bucatile de carne, le saram si piperam, apoi le umplem cu cubuletele de ananas, scurse in prealabil. Rulam feliile umplute in folie, strangand bine capetele, apoi infoliem rulada in...

Pomana porcului

In Porc la 27 Dec 2016

Se taie bucatele slanina si carnea. Usturoiul se curata si se piseaza.Se pune,in tuci, la topit,slanina in putin ulei. Cand s-au facut jumari se scot din tuci. Se scoate jumatatea din cantintatea de untura rezultata si se pun bucatele de carne la prajit pentru circa 25 minute. In primele 15...

Carnati de casa

In Mezel de casa la 22 Dec 2016

Punem matele in apa rece si putin otet pentru circa 30 de minute. Tocam carnea, impreuna cu slanina. Apoi dam prin masina de tocat si usturoiul. Amestecam bine. Adaugam vinul si condimentele si omogenizam compozitia. Clatim matele. Montam tulumba (accesoriul pentru facut carnati) la masina de...

Friptura de miel cu fasole verde si salata de castraveti

In Oaie la 16 Dec 2016

Spalam carnea de miel, o presaram cu sare si putin piper si o punem intr-o tava de cuptor. O acoperim cu alta tava si o dam la cuptor pentru circa o ora (sau pana se rumeneste). Intre timp, curatam usturoiul si il zdrobim. Fasolea verde o oparim 3-5 minute. Incingem un pic de ulei intr-o tigaie...

Macrou afumat

In Peste la 14 Noi 2016

Se curata pestele, fara sa ii taiem capul. Preparam o saramura din 2 l apa si 4 linguri sare grunjoasa. Aruncam pestele in ligheanul cu apa sarata si il “uitam” acolo cateva ore, eventual pana a doua zi. Eu l-am tinut cateva ore. Pregatim  focul la afumatoare, prindem fiecare...

Afisate 31 - 35 din 35 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]