![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 31.07.2013
publicat la 21.07.2013
publicat la 21.07.2013
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Chiftelute prajite
Se amesteca carnea tocata cu un ou( sau depinde de cantitatea de carne pe care o aveti),sare piper marar si usturoi. Eu stiu din copilarie ca bunica mea punea cartofi dati prin razatoare in carne ca drept dovada asta am facut si eu,deci si cartofi. Se amesteca ingredientele bine...
Ostropel de pui
Se caleste carnea peste care presarati sare si piper Adaugati vinul lasati sa se inabuse cu carnea cca 10 minute Scoateti carnea si adaugati ceapa cu ardeiul gras la prajit inca vreo 5 minute, apoi adaugati rosiile decojite sau sucul de rosii (asta am avut eu), cimbrul taiat marunt si foile...