Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 03.09.2009
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....
publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.
Voturi:9
Voturi:47
Voturi:51
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 18:06
ieri la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
de Retete_gustoase 1
pe 08.04 la 17:22
3 comentarii
de oanapl 8
de Criss 6
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
UrsanMihaela
MotanLaOale
vasimur
adry88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ArianaBala 1
ricamil 1
dannasb 1
liliana114 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte acru de vacă
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....