laylalala

1

Bucataras
incepator

Satu Mare

Bucataras din 15.02.2010

RETETE505
PRIETENI21
Retete / Aperitive / Garnituri

Clatite umplute cu ciuperci si crema de branza cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 21 Noi 2011

1.        Amesteca faina cu sarea si bicarbonatul.Fa o roata in centru si adauga ouale, apoi toarna 50 ml lapte si 1 lingura ulei.Amesteca pana ce toata faina s-a incorporat, apoi bate pana ce obti o pasta fara cocoloase si mai groasa.Apoi adauga treptat...

Tarta cu praz si branza feta

In Aperitive / Garnituri la 8 Oct 2011

1. Incinge cuptorul la 180 ° C. 2. Pentru aluat, bate untul cu ouale, sarea, salvia si praful de copt apoi incorporeaza faina. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina apoi pune-l intr-o tava de tarta. Da aluatul la rece 5 minute. 3. Aseaza apoi prazul rosiile si...

Oua Benedict

In Aperitive / Garnituri la 2 Aug 2011

1.        Pentru sos, bate galbenusurile cu apa, zeama de lamaie si sare& piper, la bain-marie, pana cand isi isi maresc putin volumul. Ia galbenusurile de pe foc apoi incorporeaza cate 1 lingurita de unt , amestecand bine dupa fiecare adaugare. Se...

Tarta cu ardei gras si rosii

In Aperitive / Garnituri la 28 Iul 2011

1.        Incinge cuptorul la 220 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de tarta de aprox. 23 cm diametru. 2.        Pentru aluat, amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen.Intinde aluatul...

Placinta cu ceapa

In Aperitive / Garnituri la 7 Iul 2011

1.        Incinge cuptorul la 180 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt. 2.        Pentru aluat amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza. intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina apoi...

Placinta cu trei feluri de branza si ceapa verde

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2011

1.        Incinge cuptorul la 200 ° C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt. 2.        Pentru aluat, amesteca faina cu praful de copt, zaharul pudra si bicarbonatul de sodium. Adauga untul si amesteca...

Risotto cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 1 Mar 2011

Incinge uleiul si untul intr-o tigaie. Caleste ceapa 2-3 minute apoi adauga usturoiul si orezul. Caleste totul 5-6 minute, amestecand din cand in cand.Adauga apoi ciupercile si vinul rosu. Lasa sa fiarba pana cand vinul se evapora. Adauga apoi cate 2 polonice de supa lasand sa fiarba dupa...

Sandvisuri din vinete

In Aperitive / Garnituri la 1 Mar 2011

Amesteca feta cu usturoiul. Pesmetul amesteca-l cu parmesanul si busuiocul. Oul bate-l impreuna cu albusul si un praf de sare. Pentru un sandvis pe o rondea de vinata unge 1 lingurita de branza, adauga o felie de rosie, unge iar cu 1 lingurita de feta apoi acopera cu inca o rondea de vanata....

Placinte integrale cu branza si marar

In Aperitive / Garnituri la 16 Feb 2011

Sfarama drojdia in apa calduta amestecata cu zaharul. Lasa sa stea 10 minute. Oul bate-l cu untul topit. Amesteca faina cu sarea. Fa o roata in centru si adauga amestecul cu drojdia si ou. Framanata aluatul pana cand devine omogen. Lasa-l la crescut 1 ora, la temperatura camerei....

Pancakes cu porumb si branza

In Aperitive / Garnituri la 8 Feb 2011

Intr-un vas amesteca toate ingredientele. Incinge o tigaie la foc potrivit. Pune cate 1 lingurita de unt in tigaie inainte de fiecare runda de clatite. Prajeste clatitele. Serveste-le cu oua romanesti.

Oua la cuptor cu rosii cherry si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 3 Feb 2011

Incinge cuptorul la 200 ˚ C.Unge un vas termorezisten sau 4 individuale cu putin ulei de masline. Intr-un vas amesteca rosiile cu ciupercile si ceapa. Intr-un bol amesteca 2 linguri ulei de masline cu busuiocul, thym, sare si 1 lingura miere apoi toarna peste legume si amesteca bine. Pune...

Ardei umpluti cu couscous gremolata

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2011

1. Incinge cuptorul la 190 ˚ C. Intr-un vas termorezistent toarna 3-4 linguri ulei de masline cu piper si 200 ml apa. 2. Pune o cratita mica cu apa la fiert. Adauga concentratul de legume. Dupa ce a data apa in clocot adauga couscousul si stafidele. Lasa-le sa fiarba 10 minute....

Gnocchi cu rosii si spanac

In Aperitive / Garnituri la 18 Ian 2011

Se pun Gnocchi la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Iaurtul se amesteca cu usturoiul, branza de vaci, sare si piper dupa gust. Se incinge cuptorul la 180 ˚ C. Se aseaza Gnocchi fierte si scurse intr-un vas termorezistent si se amesteca cu compozitia de iaurt. Se adauga rosiile...

Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte

In Aperitive / Garnituri la 10 Ian 2011

1. Incinge cuptorul la 180 ˚ C. 2. Pentru aluat, amesteca intr-un vas faina cu praful de copt si un praf de sare. Adauga untul taiat cubulete si amesteca pana obti un aluat sfaramicios. Incorporeaza uleiul de masline si busuiocul urmate de smantana si ou. Aseaza intr-o tava...

Rulouri de ardei copt, jambon si branza feta

In Aperitive / Garnituri la 10 Ian 2011

Rulourile se prepara astfel : se aseaza o fasie de ardei copt , se acopera cu una de jambon apoi se aseaza la un capat un cub de branza. Se ruleaza si se aseaza pe o farfurie de servire.

Piure de cartofi aromati in sos rosu

In Aperitive / Garnituri la 2 Dec 2010

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare si foile de dafin. Dupa ce au fiert, cartofii se scurg, se inlatura foile de dafin apoi se paseaza. Se incorporeaza untul urmat de lapte si se mixeaza pana se obtine un piure fin (se sareaza dupa gust).Se pastreaza calzi. Pentru sos se...

Humus reteta

In Aperitive / Garnituri la 8 Oct 2010

Humus reteta Pune toate ingredientele in blender si paseaza-le pana se obtine o pasta omogena.Serveste humusul cu paine prajita sau legume.

Placinta cu branza si spanac

In Aperitive / Garnituri la 16 Sep 2010

Se incinge cuptorul la 190˚C.Se unge un vas termorezistent cu putin ulei de masline cu aroma de busuioc. Pentru umplutura se amesteca branza de vaci cu urda.Se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Fiecare foaie de placinta se unge cu 1 lingurita ulei de masline. Jumatate din...

Pasta de pastai galbene

In Aperitive / Garnituri la 9 Sep 2010

Se curata pastaile si se spala.Se pun intr-o oala impreuna cu morcovii, ceapa si se lasa sa fiarba pana cand legumele se inmoaie bine.Legumele se scurg apoi se paseaza impreuna cu usturoiul, zeama de lamaie, uleiul de masline, mierea, sare de mare si piper negru, dupa gust.Amestecul trebuie sa...

Sufleu de cartofi dulci

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2010

Cartofii se pun la fiert aprox.20 minute pana cand s-au inmuiat apoi se scurg si se paseaza.Laptele se pune la fiert impreuna cu ceapa si rozmarinul.Dupa ce a dat intr-un clocot, se stinge focul, se acopera vasul si se lasa la infuzat 15-20 minute. Se incinge cuptorul la 200°C.Se ung cu...

Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2010

Pentru aluat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza untul urmat de ou.Aluatul obtinut se da la rece 30 minute.Dupa 30 minute se scoate de la rece, se ruleaza si se pune intr-o tava de tarta unsa cu grasime si tapetata cu faina. °C.Aluatul din tava se...

Gnocchi in sos de ardei

In Aperitive / Garnituri la 18 Iul 2010

Se incinge uleiul intr-o cratita.Se adauga ceapa si se presara zaharul brun.Se caleste 3 minute apoi se adauga otetul de zmeura si se caleste inca 5 minute pana cand se inmoaie.Se adauga apoi ardei gras rosu si galben si se calesc 2-3 minute.Se toarna peste legume vinul rosu.Se acopera cratita si...

Pasta de vinete coapte cu paine prajita

In Aperitive / Garnituri la 6 Iul 2010

Incalzeste cuptorul la 200°C. Pune vintele la copt 50-60 minute pana cand s-au inmuiat apoi scoate-le, decojeste-le si lasa-le sa se raceasca complet. Adauga in blender vinetele racite, iaurtul, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi, ceapa, frunzele de coriandru si sare de mare, dupa...

Croissant nobil

In Aperitive / Garnituri la 6 Iun 2010

Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si amesteca iar.Lasa sa stea 10 minute la temperatura camerei.Intr-un vas pune faina.Intr-un bol, bate galbenusurile cu sarea si mierea apoi incorporeaza-le in faina.Adauga la faina si apa cu drojdia...

Risotto cu fenicul si conopida

In Aperitive / Garnituri la 27 Mai 2010

Topeste untul intr-o tigaie, apoi caleste ceapa si usturoiul.Adauga condopida si feniculul ras si caleste-le 2-3 minute. Adauga orezul si prajeste-l putin, amestecandu-l pentru a fi acoperit cu unt.Toarna in tigaie vinul alb si lasa-l pana cand orezul il va absorbi.Apoi toarna, pe rand, cate...

Orez cu cardamon

In Aperitive / Garnituri la 27 Mai 2010

Se spala bine orezul, se pune intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa la inmuiat 30 minute.Apoi se scurge si se lasa deoparte in sita. Se pune o oala cu 500 ml apa la fiert.Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare la foc potrivit.Cand uleiul s-a incins, se micsoreaza flacara la...

Reteta de preparare a papanasilor

In Aperitive / Garnituri la 12 Mai 2010

Reteta de preparare a papanasilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, faina si sarea.Se adauga laptele si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se imparte in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza 1 lingura pesto verde iar...

Tortillas cu fasole in sos picant si branza cheddar

In Aperitive / Garnituri la 12 Mai 2010

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C. Se amesteca intr-un vas cele 2 conserve de fasole. Se incalzesc foile de tortillas in cuptorul cu microunde, acoperite, timp de 1 minut.Se scot din cuptor, se imparte amestecul de fasole la cele 4 foi de tortillas, se presara o mare parte din branza rasa...

Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

In Aperitive / Garnituri la 12 Mai 2010

Ruleaza aluatul foietaj si taie 12 cercuri a cate 8 cm diametru sau 4 tarte mai mari a cate 16 cm diametru.Se dau cercurile la frigider pana se prepara ciupercile. Incalzeste cuptorul la 180°C.Incinge o tigaie, adauga untul, apoi prajeste ciupercile timp de 5-10 minute pana cand lichidul...

Sufleu de morcovi cu dovlecel

In Aperitive / Garnituri la 12 Mai 2010

Se incinge cuptorul la 200ᵒC.Se ung cu putin ulei vase mici termorezistente a cate 300ml, sau unul mai mare. Se fierb morcovii in apa 30 minute, sau pana cand se inmoaie.Se zdrobesc cu furculita. Intr-o cratita mica, se incinge uleiul la foc potrivit.Se caleste ceapa 5 minute, pana se...

Afisate 1 - 30 din 61 retete    

Postari recente

publicat la 01.01.2012

Brownies cu crema

publicat la 01.01.2012

Pulpe de curcan umplute

publicat la 01.01.2012

Prajiturele de Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]