
publicat la 30.01.2015
publicat la 30.01.2015
publicat la 11.06.2014
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Pasta de corcoduse verzi
Spalam corcodusele bine si indepartam coditele. Le punem la fiert intr-o oala mai mare si adaugam apa astfel incat sa le depaseasca cam cu o palma. Fierbem corcodusele bine la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand se inmoaie ( incepe sa se ia pielita de pe ele) Se lasa sa se...
Muraturi asortate
Conopida se desparte buchetele, varza se taie felii mai groase se spala bine totul si se incepe punerea lor in butoi sau vasul in care dorim sa-l pastram pentru la iarna . Pe fundul vasului asezam mararul,cimbrul 3-4 crengute si peste asezam varza rosie,varza alba, ceapa,catei de usturoi,...