A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu portocale si crema de...

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea. Adaugam galbenusurile treptat si mixam dupa...Citeste continuarea

Tocanita de vitel cu paste

Postat de: cristeena20 in Vita

- Carnea se taie bucatele potrivite; Tocam ceapa marunt si cu 1-2 catei de usturoi o punem la calit cu ulei de masline intr-o cratita.Adaugam si legumele taiate cubulete . Cand prinde culoare...Citeste continuarea

Tort Papusa

Postat de: Andrews in Torturi

Dragii mei, blatul eu il prepar asa: Pun ouale intr-un bol, le mixez foarte bine pana isi maresc volumul, adaug zaharul si mixez in continuare pana nu se mai simte zaharul la mixat, apoi...Citeste continuarea

Tarta cu branza si stafide

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece taiat cubulete, oul, zaharul si le amestecam cu mana. Adaugam coaja rasa de portocala, praful de sare, praul de copt si faina in ploaie. Framantam usor...Citeste continuarea

Tort Tiramisu reteta

Postat de: gaby_d in Torturi

Tiramisu reţetă originală Pentru blat incepeti prepararea mixand spuma untul impreuna cu zaharul. Mixati pana se topeste zaharul. Adauga ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare....Citeste continuarea

Tochitură

Postat de: elucubratiiculinare in Porc

Pulpa de porc se taie cubulețe potrivite și de aceeași mărime. Se pun la prăjit în untura topită amestecată cu ulei.  Dacă nu există untură ar fi de preferat ca pulpa să fie...Citeste continuarea

Tort stea

Postat de: Criss in Torturi

Ouale se separa, albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul si apa si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Ideal e sa se bata pana se...Citeste continuarea

Tochitura moldoveneasca

Postat de: madab in Porc

Se taie carnea, carnatul si sunca,se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc si se sareaza dupa gust. Se face mamaliguta si se prajesc ouale. Pofta buna Citeste continuarea

Tort cu cocos si crema de ananas

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se mixeaza albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul, mixand bine dupa fiecare. Nuc de cocos si faina se amesteca impreuna apoi se toarna peste spuma si se...Citeste continuarea

Tort cu mousse de afine

Postat de: margo in Torturi

Mai intai se face blatul pentru a avea timp sa se raceasca.Albusurile se separa de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,ca pentru bezea.Se adauga zaharul,treptat,mixand in...Citeste continuarea

Tort Mickey Mouse

Postat de: Andrews in Torturi

Pentru blat luam cele 4 oua si le batem spuma apoi  adaugam cate o lingura zahar si amestecam cu mixerul in continuare pana se ingroasa si adaugam untul topit ( intre timp s-a...Citeste continuarea

Tort cu blat de biscuiti si crema...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Pentru blat Rupem biscuitii. Taiem rahatul.Tocam nucile grosier.Amestecam biscuitii cu rahatul ,nucile si merisoarele si amestecam.Punem pe foc o cratita si adaugam laptele,untul,zaharul...Citeste continuarea

Tort profiterol

Postat de: retetele_tinei in Torturi

 Prima data, eu am inceput cu blatul. Asadar, ouale se separa, iar albusele se bat spuma cu putina sare, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza in continuare pana acesta s-a topit. Dupa...Citeste continuarea

Tort cu coca-cola

Postat de: retetele_tinei in Torturi

Mod de preparare: Se pot face doua blaturi, cum am facut eu sau se poate face un singur blat care se taie pe jumatate. Personal imi place  sa fac doua blaturi ca sa nu ma chinui cu taiatul...Citeste continuarea

Tort cu portocale

Postat de: Adele in Dulciuri

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul la viteza maxima,treptat se adauga uleiul si se continua pentru 15 minute,pana devin spumoase.Se adauga iaurtul si dulceata se incorporeaza si...Citeste continuarea

Tort cu barete de ciocolata

Postat de: retetele_tinei in Torturi

Pentru inceput se fac blaturile de cacao. Asadar se bat albusele cu zaharul, apoi se adauga 1/2 lingurita cacao si faina. Fiecare blat de coace intr-o tava cu diametrul de 21cm pana cand trece...Citeste continuarea

Tort cu crema de cafea

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga zaharul mixeaza si mixeaza...Citeste continuarea

Tarta cu crema de branza si banane...

Postat de: raluca95 in Dulciuri

Incepem prin a framanta aluatul : amestecam prima oara margarina, zaharul, galbenusul si oul, apoi adaugam faina cu praful de copt si praful de sare si framantam pana obtinem un aluat omogen pe...Citeste continuarea

Tarta cu gutui, crumble si fulgi de...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru aluat:  daca aveti un robot de bucatarie folositil cu incredere, nici nu va vine sa credeti ce usor si rapid se face cu ajutorul lui. Se pune in bolul robotului faina si sarea. Se...Citeste continuarea

Tort buturuga

Postat de: margo in Torturi

Galbenusurile se separa de albusuri.Acestea se bat spuma tare,cu praful de sare.Se adauga treptat,zaharul.Se mixeaza pana acesta se topeste.Se adauga galbenusurile si se amesteca,incet,cu o...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci si carne

Postat de: raluca95 in Paste

Punem la calit ceapa tocata cu putin ulei (eu de obicei folosesc de masline dar nu e obligatoriu, se poate folosi si cel de floarea soarelui sau de porumb), cand incepe sa devina trasparenta si sa...Citeste continuarea

Toba

Postat de: sufletista in Mezel de casa

Intr-o oala adaugam apa,sare,boabe de piper,foaie de dafin,adaugam ingredientele(curatate,spalate inainte) si le fierbem pana se inmoaie urechile si soricul, spumam de cate ori este nevoie. Vom...Citeste continuarea

Tort cu crema de gutui si clementine

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga zaharul in doua transe si...Citeste continuarea

Tocana de cartofi ( chioara)

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Mai intai pregatim legumele,curatam cartofii de coaja si ii taiem in cuburi aproximativ egale.Ceapa o curatam si o taiem marunt,iar ardeiul il taiem cubulete mici.Punem o cratita pe foc,lasam sa...Citeste continuarea

Tortelloni si ravioli

Postat de: mihaelar63 in Paste

Fierbeti pastele in apa clocotita respectand timpii de pe ambalaj . Spalati si taiati jumatate rosioarele . Curatati ceapa , taiati rondele . Taiati carnaciorii rondele . Prajiti usor...Citeste continuarea

Tort rapid cu budincă și fructe

Postat de: panacris in Torturi

Se prepară budincile, separat conform instrucțiunilor de pe plic. Între timp se montează tortul, pișcoturile înmuiate rapid în zeama compoturilor se așează uniform, ca...Citeste continuarea

Tagliolini al nero di seppia e cozze

Postat de: mihaelar63 in Fructe de mare

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare 4 minute si se scurg . Legumele se curata si se spala . Se trage usor in uleiul din tigaie usturoiul tocat , ardeiul iute si se aduga scoicile ....Citeste continuarea

Tort cu mere a la Cori

Postat de: simona72 in Torturi

Se curata merele de coaja, se scobesc si se scaote casuta cu samburi. Mie mi sau crapat cateva mere si le-am prins cu scobitori. Am pregatit o tava cu inel detasabil pentru tort. Am captusit...Citeste continuarea

Tort cu blat de nuca si crema de...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blaturile cu nuca: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat, mixand bine dupa fiecare pana se topeste zaharul. Faina se amesteca cu nuca...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si...

Postat de: merisor67 in Torturi

Albusurile congelate se lasa sa se dezghete lent, la temperatura camerei, nu fortam dezghetarea. Dupa ce s-au dezghetat si nu mai sunt prea reci, adaugam peste ele un praf de sare si...Citeste continuarea

Tocana taraneasca

Postat de: reisnaor_2006 in Porc

Burta o taiem cubulete si o punem in cratita pana isi lasa putina unsoare. Carnea o taiem cubulete, carnatiul felii si le adaugam peste burta si lasam sa se rumeneasca putin, dupa ce s-a rumenit...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu carne de porc

Postat de: roxana_simona in Porc

Carnea de porc se taie bucati potrivite,iar ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei pentru cateva minute,dupa care se adauga bucatile de carne. Se pune apa cat sa acopere si se lasa...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: sufletista in Torturi

Foi - intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, Galbenusurile le mixam cu untul topit si racit,...Citeste continuarea

Tarta cu branza, ceapa verde si nuci

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat: aluatul a fost facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingredient. Intindem aluatul cu sucitorul sii ii dam o forma...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si cuisoare

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un vas, punem untul rece, taiat felii sau cuburi. Adaugam un praf de sare si faina. Framantam cu mana pana desfacem tot untul, apoi adaugam zaharul si oul batut cu nutella si framantam in...Citeste continuarea

Tort cu marmelada de fructe si...

Postat de: privatelaura in Torturi

Mai intai de toate, pastram ingredientele pentru blat cateva ore la temperatura camerei.   Blatul Pregatim un blat simplu, obisnuit. Intr-un castron,mixam albusurile cu un praf se...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga zaharul in doua transe si...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si zmeura

Postat de: bylaura in Torturi

Blat Galbenusurile se amesteca cu uleiul turnat cate putin, ca pentru maioneza. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Cand zaharul s-a...Citeste continuarea

Tort Diplomat cu piscoturi

Postat de: geoline in Torturi

Mai intai punem gelatina la inmuiat in putina apa calduta si o lasam sa se umfle pana pregatim crema. Amestecam galbenusurile cu zaharul, faina, esenta, un praf de sare si vanilina, apoi...Citeste continuarea

Tort "Vis de Iarna"

Postat de: Ela68 in Torturi

Mod de preparare portocala confiata si sirop  : Pentru inceput, spalam portocala si o lasam sa fiarba doua trei minute astfel incat sa poata fi eliminata pelicula de ceara cu care...Citeste continuarea

Tarte cu crema de ciocolata si cafea

Postat de: Angelica in Prajituri

Aluat: 1.Amestecam untul foarte rece taiat in cubulete cu restul ingredientelor pana formam un aluat de consistenta potrivita.Dam aluatului forma unei mingi,pe care o invelim in folie de...Citeste continuarea

Tort Sacher

Postat de: sufletista in Torturi

Blat -mixam untul moale cu zaharul si un praf de sare,adaugam cate un ou mixand bine dupa fiecare,adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa,amesteca dupa care adaugam ciocolata topita...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu ciolan...

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Curatam legumele , le spalam si le tocam ( ceapa, ardei gras, usturoi ), apoi le punem in vasul de la multicooker impreuna cu 4-5 linguri cu ulei. Pornim aparatul pe programul stew, cu capacul...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Se taie kiwi si 4 felii de portocale si se pun pe o farfurie, presarandu-se cu 4 linguri de zahar pentru a-si lasa zeama. Se amesteca zeama de la fructele feliate cu sucul de la 2 portocale si...Citeste continuarea

Tort Egiptean si 4 ani de...

Postat de: deyutzky in Torturi

Crema de galbenusuri: Am inceput cu prepararea cremei de galbenusuri pentru a avea timp sa se raceasca. Amestecam intr-o craticioara galbenusurile cu zaharul si amidonul. Adaugam...Citeste continuarea

Tort cu vanilie si struguri

Postat de: katty in Torturi

Incepem cu prepararea blatului: Separam ouale. Batem albusurile spuma cu un praf de sare pana se intaresc. Adaugam zaharul si batem in continuare pana obtinem consistenta unei smantani...Citeste continuarea

Tort cu aroma de mure

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat: separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare si zaharul pana obtinem o bezea. Amestecam galbenusuile cu uleiul si le adaugam la bezea. Adaugam si faina si...Citeste continuarea

Tarta de lamaie

Postat de: papabundetot in Prajituri

Aluatul: Am bagat la robot toate ingredientele,am amestecat bine si cand s-au omogenizat,am pus aluatul intr-o folie alimentara si l-am dat pentru cateva ore la frigider.Pana la urma este un aluat...Citeste continuarea

Tort Piramida cu stele

Postat de: timea in Torturi

Crema Amestecam intr-un vas frisca lichida neindulcita cu zaharul si punem pe foc pana da in clocot. Luam de pe foc si adaugam ciocolata bucatele si amestecam pana se topeste ciocolata. Dupa...Citeste continuarea

Tort cu jeleu de visine si crema de...

Postat de: aliliana in Torturi

Blatul : albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de  sare  pana se fac spuma, dupa care se adauga zaharul in portii mici. Se mixeaza bine pana...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]