Tochitura moldoveneasca

de madab in Porc, 18 Ian 2015 | 4564 vizualizari

 

Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta, branza de oaie, ochiuri si mujdei de usturoi

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 200 g carnati de casa
  • 100 g sunca
  • sare
  • 3 oua
  • Branza de oaie
  • mujdei de usturoi
  • faina de porumb pentru mamaliguta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Se taie carnea, carnatul si sunca,se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc si se sareaza dupa gust. Se face mamaliguta si se prajesc ouale.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc