Adei copti umpluti cu branza in tempura

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2014 | 4229 vizualizari

COMENTARII (6)

simona72 1

16.06.2014, 18:55

Imi plac ardeii copti, imi place si branza...dar asa facuti nu am mancat...

MotanLaOale 1

16.06.2014, 19:08

Adele 1

16.06.2014, 21:09

Lia_ 1

17.06.2014, 19:22

ardeiul copt face minuni intr-un preparat; stiu de la millefeuille de legume care avea si branza, dar mozarella; prin urmare pun reteta la favorite; foarte buna; bravo!

Gherca Daniela 1

18.06.2014, 14:16

Multumesc de apreciere!!! Si ma bucur ca va place!!! Intr-adevar este foarte gustos!

Pushaa 1

19.06.2014, 13:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati