Aluat de foietaj

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 27 Noi 2017 | 3770 vizualizari

 

Este un aluat foarte bun, pe care il puteti folosi in prepararea produselor de patiserie!

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame de faina alba
  • 50 de grame de margarina topita
  • 250 de mililitri de apa rece
  • 2 linguri de sare
  • 250 de grame de margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat de foietaj:

Amestecam faina cu sarea, apoi turnam apa si margarina in compozitie. Framantam aluatul si apoi il punem la frigider pentru 15 minute. Intindem margarina pe o foaie de copt, apoi o invelim in aluat. Intindem aluatul, apoi il impaturim. Vom face acest procedeu inca de 4 ori. Dupa fiecare procedeu punem aluatul la frigider 10 minute, apoi continuam. Dupa aceea aluatul poate fi folosit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere