Ananas umplut

de deeamumushika in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 7098 vizualizari

 

Am incercat reteta asta de la o prietena pentru prima data si mi-a iesit. sigur o sa va iasa si voua. Succes!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. ananas
  • 100 gr. orez  
  • 200 gr. sunca pui
  • 1 buc. ardei gras rosu
  • 50 gr. migdale
  • 1/2 lingurita coriandru
  • 20 gr. ghimbir proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • piper alb macinat
  • sare
  • 400 ml. supa de pui(sau din cub)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas umplut:

Orezul se alege si se spala, dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi. Intr-o tigaie, in ulei incins, adaugam usturoiul, ghimbirul proaspat razuit pe razatoarea fina.
Ardeiul se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdale oparite si taiate felii, pentru cateva secunde. Se amesteca cele de mai sus cu orezul fiert si bucatile de ananas taiate, se condimenteaza cu coriandru, piper alb si sare dupa gust.Se lasa la racit si apoi se umplu jumatatile de ananas.

TIPS-URI

1

se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

30.01.2010, 17:03

am uitat sa-ti facem primirea: ''bine ai venit ''in echipa bucatarasilor !ai grija ca ,e molipsitoare!

Bunica 1

30.01.2010, 17:15

O ,o,o,o lume noua ! Sa uram bun venit ! Ti-ai facut debutul cu o reteta mai putin obisnuita. Nu vrei sa ne spui si noua ceva despre tine? Te -am intrebat ca sa stim unde sa venim cand ne place un preparat. Stai , nu te speria, ca venim virtual

Panacris 1

04.04.2013, 18:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arici tepos si fitzos aperitiv