Aperitiv

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2012 | 4413 vizualizari

 

poza o am mai demult dar uitasem sa o postez...reteta s-a ''nascut'' fiindu-mi lene :) de a mai face placinta din aluatul de foietaj...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • parmigian
  • salam
  • 1 ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Foietajul se dezgheata la temperatura camerei. Salamul se taie felii foarte subtiri si se aseaza peste foietaj. Deasupra presaram parmigian. Se ruleaza si se taie felii. Se ung cu ou batut. Se pun intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se dau la cuptorul incalzit in prealabil la foc potrivit pina ce se prinde o crusta, in jur de 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu salam si ketchup