Foietaj cu salam si ketchup

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2011 | 9695 vizualizari

 

Navigand prin lumea virtuala a retetelor am descoperit un aperitiv spectaculos de simplu, rapid si cu mare efect la musafiri!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • ketchup 50 ml. (eu am folosit ketchup facut in casa)
  • salam 100 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam si ketchup:

Foietajul se taie in doua, asta daca nu este deja gata portionat! Se unge prima foaie cu ketchup, se aseaza feliile de salam. Se acopera cu a doua foaie de foietaj, se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Se iau bucatile se rasucesc usor si se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam si ketchup" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Alexandra Burz 1

16.01.2014, 21:32

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:41

foarte gustoase

Mitinita 1

01.03.2014, 11:27

exact de asta aveam nevoie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj-spirala