Aperitiv briose cu dovlecel si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2017 | 4864 vizualizari

 

Neasteptat de buneeeee.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 125 g mozzarella rasa
  • 100 ml lapte dulce
  • 25 ml ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 dovlecel mic ras
  • sare
  • piper
  • oregano
  • felii de carnacior
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu dovlecel si mozzarella:

Mixam ouale, adaugam laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt, mozzarela rasa si dovlecelul ras si stors de zeama.

Condimentam cu sare, piper si oregano. Punem compozitia in formele de briose si decoram fiecare briosa cu felii de carnaciori.

Introducem tava in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute.

Sunt foarte pufoase. Noi le-am devorat si calde si reci a doua zi la pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu dovlecel si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci