Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2017 | 10129 vizualizari

 

Briosele sarate cu telemea si ciuperci sunt ideale pentru masa de dimineata sau pachetelul de scoala. Mai mult decat atat, poti combina ce ingrediente iti plac.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast fara coaja
  • 4 ciuperci champignion
  • 4 oua
  • 100 g telemea rasa
  • 100 g cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita rasa de nucsoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci:

Trece cu sucitorul peste feliile de paine toast pana devin subtiri si flexibile. Unge cu ulei o forma de briose si asaza in fiecare cate o felie de paine. Bate bine ouale si amesteca-le apoi cu telemeaua rasa si ciupercile taiate cuburi. Adauga sare si piper dupa gust, nucsoara si oregano. Pune in fiecare forma de briosa cate 2-3 linguri din amestecul cu ciuperci, iar deasupra presara cascavalul ras.

Coace briosele la 180 de grade C, cam 15 minute, pana oul s-a inchegat bine. Serveste-le fierbinti, alaturi de o salata si vei avea un mic dejun perfect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi pane