Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2017 | 8634 vizualizari

 

simple si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 paine tip bagheta sau franzela mai mica
  • 3-4 rosii cherry
  • ansoa la borcan
  • 100 gr somon afumat
  • 100 gr crema de branza
  • ulei de masline
  • usturoi
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa:

Rosiile se taie in bucati mai mari, se pun intr-un castron cu ulei de masline, sare si piper si se lasa deoparte.

Franzela se taie felii mai groase si se pun la prajit.

Bucatiile de paine prajita se freaca pe o parte cu usturoi, deasupra punem rosiile cu zeama care s-a format, iar deasupra, punem bucatiile de peste.

Cealalte felii de paine se ung cu crema de branza, iar deasupra punem somon afumat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]