Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)

de artyandra in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2017 | 3677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g brânză de capră sărată
  • 1 ou
  • 1 lingură făina
  • pesmet auriu
  • ulei
  • smântană degresată sau iaurt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra):

Brânza se mixează cu oul, apoi se adaugă făina.

Cu mâna umezită, se formează chifeluțe între palme și se trec prin pesmet cernut.

Se prăjesc în ulei și se scot pe șervețele se hârtie. Se servesc împreună cu smântâna sau iaurtul, după gustul fiecăruia. Se servesc calde.

 

 Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci