Am tot strans bucatele de branza de oaie, de vaca, de capra, de tap n-am gasit si m-am gandit sa le gasesc rostul in niste aperitive
Mai intai am tinut bucatile de branza in apa, cam 30 min, apoi le-am ras pe razatoarea mica. Legumele le-am scos din congelator si le-am pus intr-un tuciulet cu putin ulei si un pic de sare si le-am calit pana au inceput sa se inmoaie. Peste branza rasa am adaugat smantana si ouale, am omogenizat, apoi am incorporat legumele calite dupa ce le-am alsat putin sa se racoreasca. La final am adaugat faina si praful de copt. Am uns 8 forme de silicon si doua de aluminiu si le-am umplut cu amestecul de mai sus. Se poate pune in forma de chec, mie imi trebuiau 8 bucati individuale, doua au fost bonus. Am preincalzit cuptorul la 180 grade, am bagat formele in cuptor pentru cca 30-35 min, eu am facut testul scobitorii. Le-am scos din cuptor si le-am lasat sa se raceasca-n forme. Au iesit pusoase si foarte gustoase, una am devorat-o asa calda.