Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2017 | 4917 vizualizari

 

O reteta de chec sarat pe care am adaptat-o intr-o forma de gratin (20/25 cm) pentru a obtine un aperitiv taiat in portii ca o prajitura.
Incercati, o reteta sanatoasa gatita la cuptor care va place si copiilor, o buna ocazie sa le faceti sa manance legume.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/aperitiv-cu-dovlecei-carnat-si-branza.html

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 dovlecei mici
  • 12 cl de lapte caldut
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • 10 cl ulei de masline
  • 60 g de branza feta
  • 80 g de carnat chorizo
  • 2 mani de cascaval ras
  • 1/4 ardei rosu
  • 175 g de faina
  • sare, piper
  • cimbru uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza:

Incalziti cuptorul la 180°C. Intr-un castron sau in bolul robotului, amestecati faina cu praful de copt si adaugati treptat ouale.

Amestecati bine si adaugati treptat laptele si uleiul.

Spalati si taiati dovleceii in cuburi.

Adaugati-i in compozitia precedenta, puneti cascavalul ras, ardeiul taiat bucatele, carnatul taiat marunt.

Amestecati puneti cimbru uscat, sare si piper.

Turnati in forma unsa si coaceti timp de 35-40 minutes.

Lasati sa se raceasca inainte de a taia in portii si de a servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PETITE