Aperitiv în foietaj

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 6723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat foietaj
  • Carnat cabanos
  • Ou
  • Sare,boia,piper
  • Susan
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv în foietaj:

Un aperitiv simplu si care necesita foarte putin timp pentru a fi pregatit.

Am taiat cabanosul bucati,bucati pe care le-am crestat la capete,pentru a obtite aspectul „rasfirat”.Le-am prajit cu putin ulei.

Aluatul de foietaj îl taiem fâsii.Luam cate o fâsie de aluat si o învartim în jurul cabanosului.Le asezam într-o tava,le ungem cu ou si presaram susan.

Celelalte fâsii le ungem cu ou,presaram sare,piper,boia si seminte de susan.Le pliem si înfingem un betisor de frigarui.Vom obtine niste „frigarui” din foietaj,absolut delicioase.Putem folosi si alte condimente în functie de gustul fiecaruia.

Punem tava la cuptor si le lasam pâna când foietajul este gata.Aproximativ 20 de minute le-am lasat eu,dar asta depinde si de cuptor.

Apuneti si voi daca nu arata minunat pe un platou de aperitive.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv în foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

21.11.2011, 21:26

Rocsi,nu mai bine ramai tu asa subtirica?

Bunica 1

23.11.2011, 21:27

Claudia, , ai pus porcusorii in scutece Dar sunt frumosi si gustosi !

diaconta 1

23.11.2011, 21:34

Buni exersez cu scutecele ...cine stie
te asteptam Buni sa-mi spui daca m-ati "vorbit"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon si crema de branza